Strani jezici

Pratite nas:

Kontaktirajte nas na:

Naši programi učenja stranih jezika su dostupni u četiri paketa:

START

Nedeljno 2časa x55minuta stranog jezika u grupi

BASIC

Nedeljno 2časa x55minuta stranog jezika u grupi + sportska aktivnost na nedeljnom nivou

SMART

Basic + 1 radionica(4xmesečno) po izboru

PREMIUM

Smart + individualni čas stranog jezika(1xmesečno u trajanju od 45minuta) i razredne nastave(2xmesečno u trajanju od po 45 minuta) + besplatan izlet + popust na kamp+ English, German or Spanish Cafe za roditelje + Aveleo stipendija, koja omogućuje besplatno polaganje međunarodno priznatih ispita.*

Za neki od paketa možete se opredeliti u zavisnoti od uzrasta

AVELEO LEARN AND PLAY

Ovaj program namenjen je uzrastu dece od 3 do 6 godina. Cilj ovog programa je da kod dece razvije ljubav prema jeziku i učenju istog. Takođe, prateći trendove u nastavi jezika koji podrazumeva preklapanje veština i znanja iz različitih naučnih oblasti, dete će pored jezika bolje upoznati svet oko sebe kroz muzičke, likovne, matematičke i mnoge druge radionice.

AVELEO JUNIOR

Ovaj program namenjen je uzrastu dece od 7 do 10 godina. Ovaj uzrast akcenat stavlja na pisanje, čitanje, razvijanje radnih navika... U nastavu jezika integrišemo veštine koje će deci olakšati učenje i usvajanje gradiva, ne samo jezčkog nego i onog školskog. Svaki polaznik se pažljivo prati i nastava se odvija tako da se metod prilagodi svakom polazniku posebno u cilju postizanja što boljih rezultata.

AVELEO TEEN

Ovaj program namenjen je uzrastu dece od 11 do 14 godina. U nastavu se uvodi više video matrijala i nastojimo da do tog trenutka stečena znanja aktiviramo kako bi se polaznici što bolje snalazili u svakodnevnim situacijama.

AVELEO EXPERT

Ovaj program namenjen je srednjoškolcima i studentima. Polazimo od pretpostavke da su osnove do ovog trenutka usvojene. Pripremamo polaznike za polaganje međunarodnih ispita koji su neophodni ukoliko polaznici žele da nastave dalje školovanje, ili nađu posao u inostranstvu.

AVELEO PRO

Kursevi namenjeni svima koji imaju potrebu da ovladaju, ili usavrše jezičke veštine koje bi im olakšale svakodnevnu komunikaciju kako u privatnom tako i u profesionalnom životu.

AVELEO SENIOR

Kurs prilagođen strarijim sugrađanima. Svaki kurs pored učenja jezika uključuje i besplatan kurs računara.

*Da bi ostvarili pravo na stipendiju polaznici moraju pohađati određen broj meseci. Broj časova prati preporuke Zajedničkog evropskog okvira za strane jezike (CEFR), kao i preporuke Britanskog saveta u Srbiji (British Council), gde se ispiti i polažu.